Praktijk MIND

Welk adres?

Praktijk MIND
Adres 1
Kuipersgroet 5
1722KS Zuid-Scharwoude
genoeg parkeer ruimte voor de deur
bushalte op +/- 5 minuten afstand lopen.

Praktijk MIND
adres 2: (elke maandagmiddag en woensdagmiddag even weken)
“De Berkeley”
Nesdijk 20H (zie hieronder “Bergen via…..”)
1861MK Bergen

telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren
Tel: 0226-410296
Mob: 06-20858312
of
E-mail: anjohuijzer@kpnmail.nl

Bergen via auto

Vanuit Alkmaar, volg vanaf de ring Alkmaar de borden richting Bergen. Via de Bergerweg, bij de rotonde met de twee hoge roestkleurige objecten vlak voor Bergen, linksaf de Nesdijk op.

Vanuit Bergen/Schoorl, bij de laatste rotonde van Bergen met de twee hoge roestkleurige objecten rechtsaf de Nesdijk op.

Op de Nesdijk vlak voor het bord Organic linksaf het terrein op rijden. Door de week en op zaterdag en zondag mag alleen geparkeerd worden aan de linkerkant van het parkeerterrein. Vanaf 19:00 uur kunt u zowel links als rechts parkeren op het parkeren. De rechterkant van het parkeerterrein is bestemd voor klanten van Organic. U kunt ook in de wijk tegenover de inrit of in het gras aan de Nesdijk links van de inrit (Groene lijnen) parkeren.

Loop rechts van de natuurwinkel het pad op. De Berkeley vind je aan het einde van het pad links.

Bergen via Openbaar vervoer

Vanaf centraal station Alkmaar bus nummer 6. Uitstappen halte Oude Bergerweg. Een klein stukje terug lopen en bij de rotonde rechtsaf de Nesdijk op. Loop vlak voor het bord Organic het terrein op. Via de parkeerplaats, rechts langs de natuurvoedingswinkel het pad oplopen. De Berkeley vind je aan het einde van het pad links.

Vanaf de bushalte is het ongeveer 8 minuten lopen naar de Nesdijk.